Supertablet.nl

Het kiezen van een Tablet

Het kan soms lastig zijn de perfecte tablet te vinden, Wij hebben dde beste tablets voor je op een rijtje gezet

Beste Samsung Tablets 2021

Beste Samsung Tablets in januari 2021

Niemand maakt Android-tablets zoals Samsung dat doet. Het bedrijf is een buitenbeentje omdat het nog steeds elk jaar met een nieuwe Android-tablet komt. Als onderdeel van de visie van het bedrijf om voor elk wat wils te bieden, bevat de line-up van Samsung ook middenklasse- en betaalbare opties. De flagship-tablets van Samsung zijn de afgelopen jaren helemaal uitgegroeid tot een succes.

Deze verscheidenheid kan vaak een uitdaging vormen voor degenen die gewoon willen weten wat de beste Samsung Galaxy tablets zijn. Om hen te helpen, hebben we deze lijst van beste Samsung-tablets samengesteld, waarin de sterke punten van elke optie worden uitgesplitst en wordt uitgelegd wie ze zou moeten kopen, en waarom. Naast gedetailleerde informatie over elke tablet, vindt u ook links naar onze diepgaande reviews voor deze tablets.

Samsung heeft ons dit jaar getrakteerd op twee nieuwe high-end tablets. De Galaxy Tab S7+ wordt vergezeld door de Galaxy Tab S7.

Beste Samsung Tablet – Galaxy Tab S7+

De Galaxy Tab S7+ is zeker een van de beste tablets die Samsung ooit heeft gemaakt. Hij heeft een prachtige metalen behuizing en voelt absoluut premium aan. Toevallig is het ook de eerste vlaggenschip-tablet van Samsung met een 12,4-inch display. Het is ook niet zomaar een display. Dit Super AMOLED-paneel heeft een vloeiende verversingssnelheid van 120 Hz.

Het wordt aangedreven door een top-of-the-line chipset en gekoppeld aan 8 GB RAM en 256 GB interne opslagruimte. Er is ook een stevige 10.090 mAh batterij. 5G-ondersteuning is aan aanwezig. De Galaxy Tab S7+ is een absolute productiviteitskampioen met functies zoals Multi-Active Window en draadloze DeX. Samsung heeft ook de S Pen verbeterd door de latentie te verminderen en meer functionaliteit toe te voegen.

Redenen om te kopen: Groot en mooi scherm, 120Hz verversingssnelheid, geweldige prestaties en batterijduur.

Wie zou het moeten kopen: Klanten die een tablet nodig hebben voor hun werk vanuit huis setup en zakelijke klanten voor zakelijke toepassingen.

Beste Samsung Tablet – Galaxy Tab S6

Net als zijn opvolger was de Galaxy Tab S6 zonder twijfel de beste Android-tablet die in 2019 werd uitgebracht. Het was ook de eerste keer dat Samsung zijn vlaggenschip-tablet verscheepte met de nieuwste high-end chipset. Samsung bracht aanvankelijk alleen het LTE-model uit, maar volgde later op met een apart 5G-model.

De Galaxy Tab S6 was toevallig ook de eerste Samsung-tablet met een dubbele camera-instelling aan de achterkant. Ondanks het feit dat hij een jaar oud is, is het nog steeds een van de beste Samsung tablets, en hij kan tegenwoordig vaak met korting worden gekocht. Dat komt omdat het een beter scherm biedt dan de basis Galaxy Tab S7 en er eigenlijk geen significant verschil in prestaties is.

Redenen om te kopen: Geweldige bouwkwaliteit, aparte 5G-variant, Super AMOLED-scherm en dubbele camera’s.

Wie zou het moeten kopen: Iedereen die een krachtige Android-tablet nodig heeft en het gevoel heeft dat de Galaxy Tab S7+ net iets te veel voor hem of haar is.

Galaxy Tab S5

Heb je alleen een tablet nodig om Netflix te kijken, af en toe op internet te surfen en social media apps te gebruiken? Dan is de Galaxy Tab S5e de beste optie voor jou. Toegegeven, dit alles kan ook worden gedaan door de meest eenvoudige tablets, maar er zullen geen frustrerende prestatieproblemen zijn met de Galaxy Tab S5e.

De Galaxy Tab S5e was de dunste tablet van Samsung toen hij uitkwam, maar toch heeft hij een prachtige metalen behuizing en een prachtig 10,5-inch Super AMOLED-scherm. De kwaliteit van het AMOLED-scherm van Samsung is ongeëvenaard en het bekijken van video’s op dit scherm is een waar visueel genot. Het rijke geluid wordt geleverd door de AKG-afgestemde vier luidsprekers, waardoor het een goed afgerond apparaat is om mee te chillen op een luie zondagmiddag.

Redenen om te kopen: Ongelooflijk licht en dun, uitzonderlijk scherm, quad-luidsprekers en aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensor.

Wie zou het moeten kopen: Klanten die een tablet willen puur voor het consumeren van multimedia content.

Beste Samsung Tablet – met een budget: Galaxy Tab S6 Lite

Samsung lanceerde de Galaxy Tab S6 Lite eerder dit jaar met als enige doel om de S Pen naar de massa te brengen. Voorheen moest men Samsung’s vlaggenschip tablet kopen om de S Pen ervaring te krijgen. Met de Galaxy Tab S6 Lite heeft Samsung de instapdrempel aanzienlijk verlaagd.

Het voelt nog steeds voldoende premium aan dankzij de metalen behuizing. De Galaxy Tab S6 Lite heeft ook iets wat geen van de bovengenoemde tablets heeft: een 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting. Verwacht echter geen prachtig AMOLED-paneel, de Galaxy Tab S6 Lite heeft een 10,4-inch LCD-display. De tablet is niet geschikt voor zware werklasten, maar als je niet zoveel kracht nodig hebt, is het een geweldige optie voor degenen die de S Pen-ervaring willen zonder de hoogste kosten. Het is vaak beschikbaar voor aankoop online met een behoorlijke korting.

Redenen om te kopen: Betaalbaar, S Pen, 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting en goede bouwkwaliteit.

Wie zou het moeten kopen: Degenen die geen krachtige tablet nodig hebben, maar wel de S Pen ervaring willen hebben zonder een fortuin uit te geven.

Conclusie

De Galaxy Tab S7+ is absoluut een van de beste tablets die Samsung heeft gemaakt. Het zit boordevol technologie en is een geweldige keuze voor elke thuiswerkplek. Er is geen twijfel over mogelijk dat het op de lijst van beste Samsung tablets staat. Hetzelfde kan echter niet worden gezegd van de Galaxy Tab S7, en daarom staat de Galaxy Tab S6 ook in deze lijst. Hoewel het een jaar oud is, is het nog steeds een geweldige optie voor degenen die een productiviteitstool nodig hebben, maar niet noodzakelijkerwijs de behoefte voelen om het nieuwste model te kopen.

Samsung blijft ook de Galaxy Tab S5e verkopen omdat deze goed in zijn tablet line-up past. Deze tablet is niet echt bedoeld voor zware taken, maar is een geweldige optie voor het bekijken van content. Het scherm is prachtig en de tablet zelf is onmogelijk dun, wat zorgt voor een zeer comfortabele gebruikerservaring.

Tot slot is de Galaxy Tab S6 Lite een haalbare optie voor klanten die de S Pen op een groot scherm willen gebruiken, maar geen tablet van topklasse nodig hebben. Het biedt hen de mogelijkheid om het beste van wat de S Pen te bieden heeft tegen een redelijke prijs te ervaren.